AMFITEATRU

AMFITETRU

Lucrarea „Amfiteatru" a fost realizată în 1977, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: AMFITEATRU

CAPRICIILE IELELOR

Lucrarea „Capriciile ielelor" a fost realizată în 1976, în capriciile ielelorcadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: CAPRICIILE IELELOR

CONFLUENŢE

confluenteLucrarea „Confluenţe" a fost realizată în 1977, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: CONFLUENŢE

ECRAN

ecran

Lucrarea „Ecran" a fost realizată în 1977, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor

Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: ECRAN

EVOLUŢIE

evolutieLucrarea „Evoluţie" a fost realizată în 1976, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: EVOLUŢIE

FISIUNE

fisiuneLucrarea „Fisiune" a fost realizată în 1976, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: FISIUNE

FRUCTUL SOARELUI

fructul soarelui 

Lucrarea „Fructul soarelui" a fost realizată în 1977, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: FRUCTUL SOARELUI

ICAR

icarLucrarea „Icar" a fost realizată în 1977, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: ICAR

NARCIS

narcisLucrarea „Narcis" a fost realizată în 1976, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: NARCIS

PASĂREA APELOR

pasarea apelorLucrarea „Pasărea apelor" a fost realizată în 1976, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: PASĂREA APELOR

PIRAMIDA SOARELUI

piramida soarelui

 

 

Lucrarea „Piramida soarelui" a fost realizată în 1976, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: PIRAMIDA SOARELUI

POARTA ORAŞULUI

poarta orasului

 

Lucrarea „Poarta oraşului" a fost realizată în 1977, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: POARTA ORAŞULUI

SEPTENARIUS

septenariusLucrarea „Septenarius" a fost realizată în 1976, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: SEPTENARIUS

SOLID-FLUID

solid-fluidLucrarea „Solid-Fluid" a fost realizată în 1976, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: SOLID-FLUID

SPAŢIU DE JOC VEGETAL

spatiu de joc vegetalLucrarea „Spaţiu de joc vegetal" a fost realizată în 1977, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: SPAŢIU DE JOC VEGETAL

TATĂ ŞI FIU

tata si fiuLucrarea „Tată şi fiu" a fost realizată în 1977, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: TATĂ ŞI FIU

TENTATIVĂ

tentativaLucrarea „Tentativă" a fost realizată în 1976, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: TENTATIVĂ

VALUL ŞI VÂNTUL

valul si vantulLucrarea „Valul şi vântul" a fost realizată în 1977, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: VALUL ŞI VÂNTUL

ZBOR

zborLucrarea „Zbor" a fost realizată în 1977, în cadrul Taberei de sculptură în metal organizată la Galaţi de Uniunea Artiştilor Plastici, cu sprijinul autorităţilor locale.

Citeşte mai departe: ZBOR